A Flywear egyedülálló és innovatív megoldásai a biztonság mellett kényelmessé teszik a szemüveg és napszemüveg viselését sisak használata közben.

A biztonságot és az éleslátást a kifejezetten erre a célra fejlesztett alapanyagból készült keret és az UV védelemmel ellátott törhetetlen, nagyon magas minőségű szemüveg lencsék garantálják.

A páratlan kényelmet és stabilitást a sisak ergonómiájához idomuló szár kiképzés, és légpárnás orrtámasz biztosítja.
Az egy mozdulattal cserélhető sisakhoz fejlesztett szár és utcai változata biztosítja a termék különböző életstílusnak és helyzetnek megfelelő használatát.
A szárak és front színeinek kombinálhatósága divatot visz a technikába, ami újfajta vásárlói élményt jelent.

Álmodoztál már a tökéletes motoros szemüvegről, ami a bukósisak alatt is kényelmes és stabil?

Az álom most valóra vált. Egy sor egyedi fejlesztésnek köszönhetően a Flywear moto szemüvegek és napszemüvegek extrém körülmények között is a helyükön maradnak, miközben észre sem veszed a jelenlétüket. Kifogástalan látás minden helyzetben – kompromisszumok nélkül. Dioptriás megoldásainkkal egyformán éles a horizont, a műszerfal, a tükrök, és a kereszteződés.

Egyedi fejlesztésű sisakos szárak

A sisakos szár sajátos designja nem csupán szép, de hasznos is: a megnövelt szár felület elosztja a terhelést a halántékodon, így a szár nem nyom, nem szúr. Nem is fogod érezni, hogy ott van. A Micro Edge System élei karmokként kapaszkodnak a bukósisak szivacsába, így extrém rázkódás esetén sem tud elmozdulni.

A Gyorsan Cserélhető Szár rendszernek köszönhetően a sisakos szárakat egy mozdulattal utcai szárakra cserélheted. A szemüveget nem csak motorozáshoz használhatod – utcai szemüvegként is megállja a helyét!

VISZONTELADÓ:

GYÁRTÓI OLDAL: Flywear Group

ÉSZAK-MAGYARORSZÁGI OPTIKA CENTRUM

3200 Gyöngyös, Mátyás király utca 2. (Raiffeisen bank mellett)

NYITVA TARTÁS:

Hétfő-Péntek: 9:00 – 17:00 , hétvégén ZÁRVA!

Telefon: +3637300232

Mobil: +36205919449

E-mail: optikacentrum@gmail.com

Web: www.optika-centrum.hu