2012 végén nyitottuk ezt az üzletet, tehát mondhatjuk, hogy 10 évesek vagyunk!

Családi vállalkozásban az optikát üzemeltető céget Dévényi Zsuzsanna alapította 2009 végén. Először, mint nagykereskedés működött, aztán Sopronban üzemeltettünk 2 optikát. Nagyon megtetszett a közvetlen kapcsolat a vásárlókkal. Mindenkinek igyekeztünk az egyedi igényeit megoldani. Ez jó kihívásnak ígérkezett! Így Nyugat-Magyarország után, immár a keleti országrészben kerestünk az újabb kihívásokat.

 

 

Így találtunk erre az üzletre. Nagy reményekkel vettük át az üzletet Gyöngyös főterén. Szépen elkezdett kialakulni az üzlet új arculata, az ÉSZAK-MAGYARORSZÁGI OPTIKA CENTRUM. A divatos és változatos szemüvegkeret kínálat mellett nagy hangsúlyt kapott az egyetlen hazai szemüveglencse-gyártó partnercégünk termékeinek forgalmazása.

2017-ben egy teljesen magyar kezdeményezésből indult szemüvegkeret márkával bővítettük a kínálatunkat. A Flywear keretek a motorozás szerelmeseit és a szemüvegeseket indította közös útjukra, mivel ezt a szemüvegkeretet minden kényelmetlenség nélkül lehet a bukósisak alá felvenni.

 

 

Speciális kialakítása teszi alkalmassá, hogy motorozás közben szinte észrevehetetlen a bukósisak alatt. A bukósisak levétele után, a napközbeni viseléshez egy egyetlen pattintással lecserélhető tartalék szár jár mellé. Ehhez a profi kerethez profi szemüveglencse is kellett, amely szintén törhetetlen anyagból készült. Ezzel a szemüveggel nagy biztonságban érezhette szeme világát minden motoros, quados illetve minden olyan sportot űző szemüveges, akinek bukósisakra van szüksége a sportoláshoz. A hazai piacon a borsos ára miatt sajnos nem tudta megvetni a lábát. Ezért 2023 tavaszán piacra került a Motoeye szemüvegkeret:

 

 

A Flywear keretek minden előnyével rendelkező pénztárcabarát kivitelnél továbbra is a biztonság és az éles látás a két legfontosabb ismérv, de ezúttal a gazdaságosság is bekerült az elvárások sorába. A tapasztalatok azt mutatták, hogy nem minden esetben kell a speciálisan gyártott lencse rendelése, hanem szérialencsével is biztosítható a látásélmény. Ezzel sikerült jelentősen csökkenteni a szemüveg árát.

 

Az ingyenes szemvizsgálat és a jó hangulatú beszélgetések mellett, ezekkel a keretekkel is szeretnénk Önöket megismertetni július 28-án!

 

 

Még pár szó az ÉSZAK-MAGYARORSZÁGI

OPTIKA CENTRUM-ról:

 

10 év nagy idő egy optika életében, amit nem könnyített meg a Covid-időszak sem. Mindenki tudja, hogy az nagy vízválasztó volt. Szerencsére az üzletvezető, Farkas Anett rugalmassága és segítőkészsége révén, nem maradtak segítség nélkül azok a vásárlóink sem, akiknek szemüvegjavításra, kontaktlencse ápolószerre vagy más segítségre volt szüksége a lezárások alatt. Telefonon egyeztettek, és így találtak megoldást a bajra. Az újranyitás óta a vizsgálatokra már csak előre egyeztetett időpontban kerül sor, így csökkentve a várakozási időt.

 

 

Üzletünkben számos fizetési mód közül választhatnak vásárlóink:

 

– SZÉP kártya (OTP, K&H, MBH)

– Egészségpénztári kártyák

– Bankkártya (Visa, MasterCard)

– Készpénzes fizetés

 

Folyamatos és megújuló akcióinkkal kedveskedünk és szeretettel várjuk vásárlóinkat! A teljesen egyedi igényekre is keresünk megoldást!

 

MOTTÓNK: MINDENKI ELÉGEDETT LEGYEN!

MINDENKI LÁSSON ÉS JÁRJON JÓL!

 

A július 28-i Szülinapunkon, aki betér hozzánk csak kíváncsiságból vagy vásárlási szándékkal, apró ajándékot kap, illetve részt vehet a sorsoláson!

MA SENKI SEM TÁVOZIK ÜRES KÉZZEL!

Ha ellenőrizteti látását és elkészítteti komplett szemüvegét (keret+lencse+munkadíj), részt vehet a sorsoláson, amin a szerencsés nyertesnek átvállaljuk a szemüveg árának 100%-át, azaz AJÁNDÉKBA kapja szemüvegét!

Ha a látás ellenőrzésen kiderül, hogy szemüvegre van szüksége, de csak később csináltatná meg szemüvegét, ekkor is érdemes részt venni a sorsoláson, ugyanis, ha 1 hónapon belül elkészítteti szemüvegét (keret+lencse+munkadíj), 50%-os kedvezményt adunk rá!

VÁRJUK SZERETETTEL 2023.JÚLIUS 28-án 10 órától a Fő téren, a Mátyás király u. 2. szám alatt!

 

ÉSZAK-MAGYARORSZÁGI OPTIKA CENTRUM CSAPATA